MAT, CIRKUS OCH KALL MAT…

Hej sköna söndag!
Idag bjuder jag på ett gäng risiga mobilbilder. Ibland orkar jag bara inte släpa med systemkameran överallt… Som vanligt så har vi ätit oss igenom helgen ha ha… Efter jobbet i fredags mötte vi upp en före detta kollega, tog ett glas på Haymarket och uppdaterade oss på vad som hänt sen sist. På vägen hem sladdade vi förbi klassiska Tennstopet och åt middag. Vill man ha riktig hederlig mat som Biff Rydberg, Pytt i panna, Inkokt lax mm så ska man gå hit. Man blir aldrig besviken. Miljön får man bortse ifrån men personalen är unik.
I går kväll promenerade vi genom Vasaparken ner till Grill för att fira att det är nio år sedan vi träffades. De har ju olika avdelningar med olika teman och i går kväll fick vi sitta i “Cirkus” och det var precis vad det blev. Vi hade egentligen andra restaurangplaner men var lite för sent ute och fick inget bord så vi bokade Grill. Vi var där för rätt många år sedan och då var vi supernöjda så tänkte att vi kör på det. Det började bra med ett glas champagne och en god förrätt men sen körde det ihop sig. När vi fick in maten så var den verkligen iskall. Jag brukar inte vara så känslig för sånt och det händer i princip aldrig att vi skickar ut mat men jag och P vi bara tittade på varandra och sa att det här går ju inte. Det var inget jätteproblem, ibland blir det fel men det viktiga är ju hur det hanteras sen och det var väl här någonstans som det gick det riktigt snett. Servitrisen kom in med en assiett för att ta med våra köttbitar ut för att värma på dem… Ehhh… näää sa vi “då blir ju allt annat ännu mer kallt. Vi vill ha in en ny omgång, vi väntar hellre”. Och vänta fick vi göra… vi hamnade sist i kön igen och jag tror säkert att det tog 45 min innan maten äntligen kom in… utan bestick, men när vi äntligen fick våra bestick och kunde börja äta så var maten lyckligtvis varm och god. Servitrisen sa att hon ville stå kvar vid vårt bord när vi började äta för att försäkra sig om att den var varm, så där stod hon… och där satt vi och åt, nickade och sa att  “jadå nu så är maten varm och god”. Märklig upplevelse…
Vi tänkte att vi kanske kunde bli bjudna på en efterrätt, ett glas vin eller åtminstone en kopp kaffe som kompensation men nope… inget. Jag hoppas att det bara var vi som hade otur just igår men det kommer nog att dröja innan vi går dit igen.
Kvällens firande avrundade vi med att möta upp Jacob, Linda och Loa på en uteservering vid Vanadisplan :-).
Den här söndagen har vi startat upp i lugn och ro. Sovmorgon och frukost med äggröra, bacon, färskt bröd, goda pålägg, en stor kanna the mm. P ska gå med Jacob och Johannes på fotboll och jag ska ta en liten sväng på stan och går sen hem till Linda och Loa och kamperar ihop med dem. 
Ha en fin avslutning på helgen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA… LILLA LOA…