Mina dagar

ME, MYSELF AND I…

Jaha, då satt man här själv i soffan. Ho ho hoooo vart tog alla vägen?! Småtjejerna åkte till sin mamma i kväll, Vendela till sin pappa och P han försvann iväg för att se fotboll med grabbarna. Jag och min hög med magasin får visst hänga i kväll :-).

Vem vill inte ha en sådan här; en walk-in closet? Och hur fin är inte den här…

Jag bestämde precis just nu att så får det bli sen i framtiden när barnen har flyttat hemifrån. Då kommer vi att få tre rum över och ett skulle kunna bli en walk-in closet, ett skulle kunna bli ett träningsrum och ett kan få bli ett hänga-tvätt- och-strykrum. Det är bara en liten detalj kvar… att förankra mitt beslut hos min man 🙂
Nu har jag visst fått sällskap av de där tokiga fruarna från Hollywood…
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *