Mina dagar

"TAKE ME TO YOUR HEAVEN" IS DA SHIT…

Denna låt har aldrig varit en av mina favoriter men från och med i kväll så har den seglat upp till toppen på min lista. Den här låten fick mig nämligen att springa som en gasell i kväll när jag var ute på min löptur. Ni skulle ha sett mig vilken spänst jag hade i mina löpsteg. Jag visste inte ens att den fanns med på min spellista men nu vet jag! Den hade verkligen perfekt takt till mitt löptempo och jag sprang hela låten utan att ens reflektera över att det var jobbigt. När låten var slut så fortsatte jag lätt som en plätt av bara farten. Jag tror faktiskt att det här var min bästa löptur ever! Run Forrest Run…
Jag kämpar på som bara den med mina små turer och jag varierar mig genom att springa en kort (3 km) en lång (5 km… ja ja, i min värld är 5 km jättelångt) och en snabb (lite intervallaktigt) och det tror jag är min grej att springa, på olika sätt, för annars ruttnar jag ur av tristess om jag skall mata samma, samma hela tiden. Nu har jag tom, till min mans stora glädje, även börjat ta tid på mina rundor för att kunna jämföra från gång till gång. Seriöst!
Nu har vi haft glöggafton med hela gänget som dundrat in här hemma i kväll; päron, hallon & lakrits och Blossas årgångsglögg har vi testat av. Omdömena har varierat lite men mysigt är det i alla fall…
I morgon är det redan onsdag och jag blev helt chockad när jag kom på att efter denna vecka är det bara ett par jobbveckor kvar innan det är dags för julledighet. Nuuuu är det dags för att börja fundera på julklapparna.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *