MIDDAG MED FINA VÄNNER OCH TIPS OM ETT TRÄNINGSLÄGER VID SURFLOGIET…

Hej Hej!

Här satt vi med fina vänner och hade det gött igår kväll. Surflogiet, detta enkla mysiga ställe där man kan ta en burgare eller bara ett glas och njuta av utsikten över havet. Vi möttes upp här efter jobbet igår och vilka härliga timmar vi fick. Ni vet när timmarna bara springer iväg och man har hur mycket som helst att prata om.

Lena är en driftig tjej som driver Träningsboxen inne i Visby. Hon har ett otroligt stort hjärta och hittar hela tiden på nya sätt att fånga upp olika grupper som kan tänkas behöva träna för att må bra. På Boxen finns något för alla. Funktionell träning, Jumping, Dagens pass Mamma- och Pappaträning samt Spinning och Massage. Där finns också rehabträning om man drabbats av Parkinson eller en stroke. Sedan pandemin kom så sker all träning utomhus. HÄR kan ni läsa mer om Träningsboxen.

Just nu har Lena också ett samarbete med Surflogiet där det kommer att anordnas ett träningsläger i slutet på juli. Träningen kommer att varvas med god mat och dryck, bastubad och trevliga aktiviteter. Anna Ottosson som driver Foodpower kommer att föreläsa och Anna är en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. HÄR kan du läsa mer om träningslägret och det är först till kvarn som gäller (Obs! Inget samarbete, bara tips om ett riktigt bra ställe att träna på om man befinner sig i Visby och ett tips på ett träningsläger i unik miljö).

Jag räknar ner dagarna nu. Bara två dagar kvar till semester för vid torsdag lunch stänger jag igen butiken och planar ut för fem veckors härlig ledighet. Men som sagt det känns redan som att jag har lite semester eftersom vi har så mycket roligheter på kvällarna den här veckan. I kväll är vi hembjudna på middag till ett ytterligare ett par fina vänner här i Tofta och i morgon kväll ska vi bege oss norrut och träffa stockholmsvänner som byggt hus här på ön. På torsdag kväll ska vi fira in semestern på Tofta Beach House. Sen behöver jag nog vila upp mig i helgen haha.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kakka
  juni 29, 2021

  Åhh så härligt… ja semestern är nära nu jobbar nästa vecka också sen så ska det njutas, fick även min andra spruta idag så om två
  veckor ska jag gå ut att äta på restaurang, som jag längtar 🤩

  • tiname@live.se
   juni 29, 2021

   Åhhh njut så mycket du bara kan av restaurangbesöket! Det känns fint att få livet tillbaka. Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 29, 2021

  Vilka fina kvällar att sitta vid havet.
  Så skönt att det bara är några dagar kvar till semestern med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 29, 2021

   Magiskt x 2. Kram //Tina

Previous
STRANDLIV I TOFTA…