Mina dagar

MIDSOMMARAFTON…

Oj vilken härlig midsommarhelg vi har!
Vi startade upp midsommarfirandet med en härlig sillunch hemma på altanen; sill, färskpotatis, ägghalvor, nubbesallad, räkor och några köttbullar. Första gången i Tofta. Känns underbart!
Grädde och jordgubbar till efterrätt 🙂
Efter lunchen tog vi cyklarna genom skogen till Gnisvärd och mötte upp ett gäng fina vänner vid fiskeläget. Just här har jag firat midsommarafton så länge jag kan minnas! Det är verkligen en speciell känsla att vara här och fira midsommar. 
Det finns alltid ett gäng eldsjälar på plats som klär stången och ser till att den kommer på plats. Den är verkligen lika fin varje år!
Det är väl lite skralt med dansandet i vår familj numer men det hör ändå till att vara där och titta på när andra dansar.
Varje år säger vi att i år måste det vara rekord med folk. Det var så galet många glada människor som var på plats och firade i år.

Fika med hela stora gänget!
I år var det så sjukt varmt. Jag tror att det måste varit något slags värmerekord. Vi var tvungna att ta en liten paus mitt i och gå ner till hamnen och svalka oss. Vissa år har vi suttit i varma tröjor och regnkläder under träden och försökt att få till någon slags midsommarkänsla men det är väl svensk sommar i ett nötskal; Man vet aldrig hur det skall bli.

På väg upp till våra kompisar J & Es stuga där vi tillbringade resten av midsommaraftonen tillsammans med ett gäng härliga vänner.
Det här är väl sommar på riktigt va?!
Tjejerna fixar midsommarkransar.
Ett eldorado för Lilly att få klättra i det här härliga klätterträdet!
Grilla så klart! Jag tror aldrig att vi gjort något annat på midsommarafton.
En fräsch sommarsallad…

… och en underbar vit chokladmousse med Toftasmultron. En midsommarafton när den är som bäst! 
Framåt småtimmarna cyklade vi hem igen genom skogen i en natt som var årets ljusaste. Nu är sommaren här på riktigt!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *