Mina dagar

MIDSOMMARAFTON…

Så kom de till slut, efter mycket om och men; våra fina stora ungdomar. För att göra en lång historia kort så höll midsommarfirandet tillsammans med ”Stockholmarna” på att gå åt skogen. Ett krånglande parkeringsgarage gjorde att de inte fick ut bilen och missade färjan till Gotland men som tur var fick de ut den och kunde boka om och några timmar försenade kom de till oss och kunde fira midsommar.
Så mysigt och så härligt! Efter den obligatoriska midsommar-skuren så kom både sol och värme och vi kunde fira på. Tyvärr hann vi inte göra någon midsommarstång och inte gjorde vi några midsommarkransar heller men vad tusan, det gick ju bra ändå. Krocket, sill, potatis, ägghalvor, nubbe och grill blev det i alla fall. Precis som det ska vara.
Såg ni Lindas fina mage? Om några veckor är det dags; då kommer lillpojken till oss. Jacob och Linda skall bli föräldrar och jag och Per skall bli farmor och ”farfar”. Men hur härligt är inte det här då? Och ännu härligare är att han skall få bli gute från början eftersom han skall födas här nere på Visby Lasarett. Längtar!!!
Nu har vi firat in midsommardagen och den har vi spenderat på stranden så nu är vi allt lite mosiga i skinnet. Det har ju varit så galet varmt idag och det är ju helt underbart. Efter stranden promenerade jag och P ner till Tofta Beach Club där det traditionsenligt var afterbeachpremiär. Johannes kompis Calle spelade trummor så det var klart att vi måste lyssna på honom. Jag har aldrig sett så mycket folk på TBC som idag. Jösses vad galet men vad roligt och härligt att ta ett glas rosé i solen, i minglet, till härlig musik och surra med ”sommarkompisar” med utsikt över havet. Svårslaget!
Nu är vi hemma vid stugan igen och det alldeles för tok för varmt att laga mat. Vi får vänta en stund till helt enkelt.
Ha en fortsatt underbar helg!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *