Allmänt

NÅGOT ÖVERTAGGAD… OCH ETT LYCKOBESKED PÅ VÄG ÖVER TILL GOTLAND…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Bokus.

Igår lämnade jag Per i Stockholm och körde ner till Nynäshamn för att ta färjan över till Gotland. Tydligen var längtan efter ön så stor att jag något övertaggad landade in till incheckningen innan den ens hade öppnat. Det har aldrig hänt förut i hela mitt liv och då har jag ändå rest över Östersjön fram och tillbaka i alla år.

Till slut fick jag köra ombord och det som är så bra är att det numer funkar väldigt bra att jobba från båten. Jag avrundade med att läsa den här boken. HÄR kan ni läsa mer om den. Missa inte!

Och sen när vi närmade oss land kom ett lyckobesked!

Johannes ringde och berättade att lilla Tage nu kommit till världen och att han och hans Viktoria nu blivit föräldrar för första gången. Hade jag inte suttit på färjan med en massa främmande människor så hade jag hoppat runt och glädjetårarna hade sprutat. Nu fick jag sansa mig så mycket jag kunde och det var sannerligen inte lätt. Tänk att ett litet mirakel till har anlänt till vår familj. Älskade lilla Tage, välkommen till oss. Du är alldeles underbar och vi ska älska dig till månen och tillbaka varje, varje dag.

Idag har jag haft ett par hantverkare här hemma. Det var därför jag reste ner till Gotland redan igår. Vi har ju haft en del stök med vår putsade vägg och med köksfläkten men nu ser det ut som att det ska kunna fixas på måndag. Hoppas!!! Ikväll har jag hämtat upp Per vid färjan och när vi kom hem så öppnade vi upp ett rosébubbel som jag fick i en goodiebag från Viktorias babyshower. Tyvärr kunde jag inte vara med då men jag fick en bag levererad till mig efteråt. I den fanns det bland annat detta bubbel och den sa vi att vi skulle skåla i när Tage kommit. Och nu har han ju gjort det. Älskade barnbarn!

I morgon ska den röda klänningen fram för i morgon, med start under eftermiddagen, är vi bjudna på en hej dundrande sommarfest. Jag tror att det kommer att bli fantastiskt!

Vi hörs!

KRAM!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *