Mina dagar

NÄR ÄPPLENA MOGNAR…

Alltså, jag vet att jag är hopplös med att ”spöka före”… Jag måste sluta med det. Nu när jag ser att vårt äppelträd för första gången bär frukt och det börjar bli riktiga äpplen av de där små karten blir jag så vemodig för det är ju ytterligare ett tecken på att sommaren är på väg att ta slut. Att det har varit en fantastiskt varm dag med härligt strandhäng och att det ff är 24 grader ute fast klockan är 20.30 det spelar liksom ingen roll. När min semester är slut och äpplena är på gång då är sommaren på väg att ta slut…

 Jag vet att om jag bara kan få den där första jobbardagen överstökad så kommer jag att komma tillbaka i mood igen och njuta av resten av den här härliga sommaren. Visst borde jag vara lycklig över att jag har haft fantastiska sommarveckor, och det är jag verkligen skall ni veta, men just de här timmarna innan man skall i gång igen, de är lite lätt ångestladdade… Känner ni igen er?
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *