NÄR GOTLAND KOM TILL STOCKHOLM OCH #BRINNFÖRJOSEFIN…

Halloj i det soliga vårvädret!
Visst är det härligt även om det är lite blåsigt. I alla fall här hos oss.
Igår var vi ute på vift nästan hela dagen och då sladdade vi bland annat förbi Stadsgårdskajen för att spana in nya gotlandsfärjan. Alltid spännande när det kommer en ny färja för det enda man vet det är att förr eller senare så kommer man att göra en och annan resa tillsammans.
Vi möttes så klart av en riddare till häst. Inga konstigheter…
Och sen träffade vi på härliga glada vänner som vi inte träffat på ett tag. Först Nina, vår gotlandsgranne…
…och precis därefter Ellinor.
Hela båten är full av sköna vilstolar med gott om benutrymme.
På bildäck var det en mässa med ett helt gäng utställare från ön och där kunde man också köpa både det ena och det andra vad gäller gotlandsproducerande grejer.
Sprang på Ella som representerade Kneippbyn idag och Peter (plindbergart) som är konstnär. Peter har bland mycket annat tagit fram O´girl-tröjor; hans bidrag till jämställdhetsdebatten.
Och den här pinglan då… Agneta som är en fantastisk fotograf. Agneta var på plats tillsammans med sin pappa och sålde sina böcker som de skapat utifrån magiska bilder från Gotland. Det är också Agneta som fotade alla vackra bilder från vårt bröllop.
När vi ändå var inne på ämnet så vill jag passa på att tipsa er om att se dokumentären om Josefin Nilsson som ni kan se HÄR. Ett starkt program som berör på så många sätt. Jag kände inte Josefin personligen även om vi mötts i olika sammanhang under åren, sådär som man gör när man kommer från en mindre ort. Jag har sett nästan alla av hennes och Ainbusks shower under åren och de var fantastiska förebilder vad gäller att lyfta jämställdhet. Jag tror inte riktigt vi alla förstod storheten i deras budskap. Så sorgligt att hon, som så många andra, fick gå igenom så mycket smärta i en relation  och att hon inte finns med oss längre. Därför tände jag ett ljus för Josefin igår under #brinnförjosefin.
Var rädda om er och ha en fin dag! Hoppas att ni också har vacker väder idag, precis som vi har här i Stockholm. Nu ska vi gå och lapa sol.
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
  • Mamma C
    mars 24, 2019

    Vilken härlig dag att få ha Gotland så nära inpå sig.
    Kram Carin

Previous
FRÅN TROSA TILL UGGLA…