NÄR HÖSTEN MÖTER VINTERN…

Nu kommer den… vintern. Lite för tidigt tycker jag men det är ändå så mysigt att sitta här inne i stugan med en tänd brasa och se hur snön faller utanför. De sista bladen har blåst ned från träden nu. Det är bara några ensamma tappra som sitter kvar och kämpar mot blåsten. För blåser gör det här idag. Som bara den!
Vi har njutit av lugnet här ute i Tofta i helgen och idag gick vi ner till havet en sväng. Det blev ingen längre vistelse där för det var så kallt och blåsigt men det är ändå så skönt att gå ner dit och få andas lite havsluft igen.
I övrigt smider vi planer… Vi ska nu ta upp tråden vad gäller att bygga ett Attefallshus. Ibland är det tur att saker och ting inte sker som planerat (det kom en flytt till Stockholm i vägen) för nu har vi ändrat oss vad gäller placeringen. I morgon kommer snickaren hit för att kolla upp hur vi vill ha det och sen kommer vi till de jobbiga delarna; att ta fram alla ritningar som ska lämnas in till Region Gotland för att vi ska få ett startbesked. Suck… I morgon ska vi också lämna in våra bilar för tester inför försäljningen av dem. Vi kan inte fortsätta att ha två bilar på Gotland när vi bor i Stockholm och får betala Stockholmstaxa så det får bli en lite mindre variant som i huvudsak kommer att vara placerad här på ön. Vi har provat båda alternativen nu men vi har kommit fram till att vi behöver i alla fall inte ha någon bil i Stockholm. De få ggr som vi behöver en bil kan vi få låna Jacob och Lindas bil eller så hyr vi en. Det blir mycket billigare än att betala parkering varje månad och ta med den på färjan fram och tillbaka varje gång. 
Nu ska jag ta fram min bok och läsa lite tror jag…
Ha en fin söndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
FONDUEBODEN…