NÄR JAG KOMMER TILLBAKA TILL STOCKHOLM SKA JAG…

Posted on

Hej på er allesammans!

Den här svängen blev vi kvar rätt länge på Gotland men till påsk ska vi åka tillbaka hem till Stockholm igen. Vi ska fira Vendela som fyller 25 år och sen ska jag och Per fira vår 10-åriga bröllopsdag. Vi har bestämt oss för ett mysigt ställe att fira på och självklart kommer ni att få följa med oss dit när det är dags.

Det är skönt att vara här på Gotland just nu för det är så lugnt och skönt men jag älskar ju också pulsen i Stockholm. Framförallt så älskar jag våra kvarter i Vasastan där det är så mysigt att strosa runt.

När jag kommer tillbaka ska jag unna mig en kardemummabulle från Lillebrors bageri. Bästa bageriet i stan!

Jag ska ta en sväng ner på Odenplan…

… och köpa lite blommor för en billig peng på torget.

Jag ska ta ett första glas rosé i vårsolen någonstans vid vattnet.

Och så klart fira in våren med vårt stockholmscrew. Idag skulle vi inte få sitta tillsammans på det här sättet. Jag håller tummarna för att det lättar framåt.

Jag ska ta en promenad i Hagaparken. Det är ett måste lite då och då…

… och en lunch på favorithaket på Odenplan.

En brunch i skärgården måste vi få till innan sommaren.

Och sitta på vår balkong och lapa vårsol.

Och de här små då… jag längtar efter dem så mycket så att det gör ont. Älskade ungar!

Men än har vi ett par veckor kvar här på ön och de ska vi ta vara på så mycket vi bara kan.

Då var måndagen förbi och vi har varit inne i Visby och veckohandlat. Lika bra att göra det så här på måndagskvällen efter jobbet så har man det gjort. Per fixade återvinningen under tiden jag handlade. Vilken tid det tar när man ska handla själv numer. Vi är ju vana att vara två som handlar tillsammans och hämtar grejer. Då brukar det gå undan. Klockan var rätt mycket när vi var klara och vi var både hungriga och trötta så det blev middag på Donken ikväll. En Big Mac & Co. Det är grejer det och jag minns inte när jag åt en burgare därifrån senast. Gott var det!

Snart är det dags att runda av den här kvällen och ladda inför tisdagen. Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Så fina och mysiga bilder! Har hört talas om Lillebrors bageri, skulle vara roligt att smaka en bulle därifrån någongång.
  Underbart att ni kan vara både på Gotland och i stan omvarannat, det bästa av två världar.
  Mina föräldrar fick sin andra vaccinationssprutan i går, så i sommar hoppas vi kunna vara hos dom på landet på Bohuskusten “som vanligt”.
  Längtar efter värme.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 17, 2021

   Tack snälla du! Ja, är ni i krokarna så testa gärna deras bröd eller bullar. Det är något visst med dem. Ja vi är lyckligt lottade som har möjlighet att få vara både i Stockholm och på Gotland. I år har det blivit mer Gotland än någonsin så det är framsidan med pandemin. Vad skönt för dina föräldrar. Det bådar ju gott inför sommaren så att ni kan få umgås igen. Jag längtar också efter värmen nu och att det här snöandet ska ta slut. Ha en fortsatt fin vecka! Kram //Tina

 • Mamma C
  mars 16, 2021

  Mycket härligt att se fram emot när ni är tillbaka i Stockholm, om nu allt blir till det bättre som vi alla hoppas på vart vi än befinner oss i världen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 17, 2021

   Ja, jag håller tummarna för att allt lugnar ner sig så att vi kan få göra lite mer av det vi vill. Kram //Tina

 • Sallys hus
  mars 16, 2021

  Men ååååå va härligt det både låter och ser ut..;)
  Ni har ju verkligen det allra bästa av två världar ni <3
  Förstår att du saknar de små.. Det är ju inte lika lätt att hålla kontakt över nätet med dem….man vill ju liksom klämma och krama lite…

  Jag verkligen längtar efter sommar och storstadspuls när jag ser dina bilder….nästan lika mycket som husbilssafari på ön…..;)

  Kraaaaam Katarina

  • tiname@live.se
   mars 17, 2021

   Stockholm är bra härligt och jag är så glad över att vi kan få uppleva både och. Att kunna få byta miljö när man är trött på ena stället och ta sig till det andra med alla kontraster är lyxigt för oss. Husbilssafari här på ön kommer bli toppen för er! Och för oss, för att ni äntligen kan få komma hit till oss. Kram //Tina

Previous
SÖNDAGSMOOD I TOFTA IDAG…