NÄR JAG TÄNKER PÅ JANUARI…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Newport och Asos.

När jag tänker på januari rent allmänt så kan jag riktigt känna hur kallt det är och hur snålt det blåser. Precis så var det idag. Ett riktigt januariväder. Även om det var ett fint snöfall stundtals så var det riktigt burrigt att vara ute. Vi gick bort till Rörstrandsgatan eftersom Per skulle hämta upp Loa som skulle få kvittera ut en av sina julkappar idag; en hockeymatch mellan AIK och Karlskoga på Hovet. Loa är egentligen Luleå-fan men han spelar själv hockey i AIK så han har två favoritlag. Nu spelar de i olika serier så just nu är det inte så problematiskt.

Jag stannade kvar hos det lilla flickebarnet och hennes föräldrar ett par timmar innan det var dags för mig att gå hemåt igen i vintervädret.

Det var skönt att få komma in i värmen igen och jag insåg när jag skulle tända några ljus att vi skulle behöva köpa några nya varianter av ljusstakar och ljuslyktor. Några har hängt med i så många år att de har gjort sitt. HÄR finns en riktig favorit och HÄR är en annan. Jag är också ute efter en skön stickad tröja med polokrage nu när det är så kyligt och HÄR hittade jag en fin till ett bra pris. Den HÄR är också snygg.

Ha en fortsatt fin helg så hörs och ses vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  januari 7, 2023

  Den första ljusstaken har jag ett plagiat av som finns eller fanns på Rusta.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 13, 2023

   Rusta har ofta massor av fina grejer! Kram //Tina

 • Hannas krypin
  januari 11, 2023

  Jag tänder många ljus nu när det är vinter. Det ger lite extra värme också. Vilka fina ljusstakar du tipsar om. Tröjorna såg riktigt härliga ut. Gillar särskilt den gräddvita.

  • tiname@live.se
   januari 13, 2023

   Samma här. Det är tända ljus överallt. Det behövs nu i januari när man plockat bort all julbelysning och det blir mörkt igen. Kram //Tina

Previous
TIPS PÅ EN BRA WEBBSHOP…