NÄR LÄNGTAN ÄR SOM STARKAST…

Så här års, i mörkaste januari, då längtar jag efter sol och värme som allra allra mest. Jag blundar och drömmer mig tillbaka till Grekland, Mallorca och Thailand mest hela tiden och kikar ofta på härliga semesterbilder från olika solresor vi gjort. För visst är det för jäkla kallt och mörkt nu! Jag fryser mest hela tiden och det är kläder i många lager och broddar på varje dag. Jag tänkte jag skulle komma igång igen med mina powerwalks den här veckan men det har liksom inte varit läge. Det går så klart om man bara vill men jag har inte velat starta upp när det är massor av minusgrader blåst och snö. 
Den här veckan har det inte hänt någonting alls. Uppstart på jobbet, hem laga mat, se på tv, läsa lite och sen försöka komma in i vanliga sovvanor igen. Det var en utmaning måste jag säga. I går kväll var fösta kvällen efter julledigheten som jag somnade utan konstigheter och jag snusade sen hela natten lång. Så skönt. Hoppas att ordningen är återställd nu.
Som tur är har veckan rasslat på i full fart för i morgon är det ju redan fredag igen. 
Ha det så bra i vintermörkret!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN OLYCKLIG VOVVE…