Mina dagar

NÄR MAN ÄR HÅGLÖS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till MEDS.

Halloj!

Hur har ni det så här snart mitt i veckan? Den här dagen har bara rasslat förbi och jag känner att jag hann inte med häften av vad jag hade tänkt men ja ja, så är det ibland och det är ingen idé att hetsa upp sig för det. Nya tag i morgon… eller redan nu ikväll kanske…  för jag måste ju tänka till kring vad jag ska packa med mig ner till ön i morgon. Det kommer jag ju inte hinna i morgon eftersom jag jobbar på Arlanda under morgondagen och sen ska jag bara landa in hemma för att hämta upp grejerna innan vi reser. Typiskt mig… det där med packning… det sker alltid i sista minuten. Men till mitt försvar så har jag bra rutin på vad jag ska packa för det är ytterst sällan jag missar något. Det går på rutin.
Jag är lite sliten just nu och jag har till slut insett att jag en gång i månaden har en tendens att bli lite håglös på förekommen anledning och det har verkligen blivit värre med åren. Men jag har hittat ett sätt att undvika det. Jag har alltid tagit BLUTSAFT när jag börjar känna mig trött och hängig men nu har jag hittat en ännu bättre hälsokostprodukt Iron VITAL F som du hittar HÄR. Den får mig verkligen att piggna till igen när jag dippar. Man ska ta dosen en halvtimme innan måltid och det är ju min utmaning såklart. Jag glömmer det titt som tätt och brukar komma på det precis innan frukosten är klar men jag tycker att den funkar bra ändå. 
Vi handlar nästan alltid våra mediciner och kosttillskott HÄR eftersom de har så förbaskat bra priser. I vissa städer kan kan man få varorna hemkörda till dörren inom någon timme om det är panik och det är guld värt när det kniper.
Dags att börja packa va?
Vi ses på Gotland!
KRAM!

4 Comments

 • Anna

  Hej fina Tina <3
  Kanske jag skulle prova, för just nu är jag så slut…
  Äter D-vitamin och det gör jag året runt för benstommens skull.
  Du blir inte dålig i magen av järnet? Alltså typ förstoppad?
  Får panik av det nämligen…

  Hopaps du får en fin onsdag och härlig resa till Gotland <3
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se

   Hej vackra Anna <3 Ja testa tycker jag! Jag har testat järntabletter men mår inte bra av dem. Blutsaft och Iron Vital F mår jag bra av men Vital blir jag allra piggast av så det är helt klart värt att testa. I övrigt äter jag också D-vitamin, Magnesium och multivitaminer. Jag funderar också på Selen som jag har hört ska vara förebyggande mot både det ena och det andra. Ha en fin helg fina du <3 KRAM //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *