NÄR MAN FÅR BJUDA IN TILL MIDDAG…

Hej på er så här mot söndagskvällen!

Idag på förmiddagen skrev jag nästan klart det här blogginlägget och poff så försvann all text. Det har hänt mig någon gång tidigare och ni kan ju tänka er vilket humör jag blev på då… jag stängde ner min dator och tog med mig Per på en sväng mer till havet istället. Nu börjar jag om…

Under tiden som Per körde in till Visby i går kväll för att hämta upp våra gäster så donade jag här hemma. Det blev en liten bricka med tilltugg…

Jag ställde fram dryck och glas…

… jag tycker det är trevligt att gästerna kan få välja vad de vill ha till fördrink…

… och jag dukade.

Sen skålade vi ute på altanen…

… under tiden jag lagade till det sista till middagen. Syrran fångade mig i farten.

Och vad blev det då för middag? Jo, det blev Poké Bowl eller Pokémon som jag envisades med att kalla det för igår ha ha. Jag blev bjuden på det när jag var hemma hos sköna Helena i deras vackra fjällhus i Lofsdalen i januari tillsammans med Katarina, Ulrica och Helena. HÄR hittar ni receptet. Så fräscht och så gott! Och apropå dessa dessa damer. Nu saknar jag dem väldigt mycket. Det var alldeles för längesen vi sågs…

Om ni undrar över vad det är för svart i skålen som egentligen är en temugg – man tager vad man haver – så är det svartris. Så gott det också. Särskilt om man gör det utifrån receptet.

Och här fick jag vara med på bild igen så jag lånade bilden av Therese.

En mysig kväll med både skratt och lite tårar, sådär som det kan bli när man pratar systrar emellan.

Nu har vi plockat undan lite sommargrejer ute på altanen. Men bara lite lagom så att det inte ska kännas allt för tomt när vi åker hem till Stockholm i morgon kväll. Resten får vi fixa när vi åker ner i nästa sväng.

Hoppas att ni har haft en skön söndag!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  september 7, 2020

  Vilken trevlig kväll och så gott du bjöd på.
  Blev bjuden på något liknande hos dottern när vi var i Sverige.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 7, 2020

   Det är verkligen supergott! Rekommenderas. Kramar //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 9, 2020

  Mums! Sååå gott det ser ut. För att inte tala om hur trevligt det ser ut med allt plock och dryck så där. Härligt med umgänge. Man saknar det helt klart!

  Kram Lena

 • Ulrica
  september 9, 2020

  Åh, jag saknar dig och dom andra brudarna MASSOR ❤️. Vi måste se till att ses snart!!
  KRAM

Previous
VI HAR PICKLAT INFÖR KVÄLLENS MIDDAG…