NÄR MAN FÅR HÄLSA PÅ SIN GAMLA ARBETSPLATS…

Posted on

Hej Hej!

Jag minns så väl när jag gick uppför den här pampiga trappan för första gången för snart 20 år sedan. Ja, så längesen är det nu som jag började på PayEx och där blev jag sen kvar i många många år. Det här stället har bjudit på så många härliga stunder under åren men också rejäla utmaningar men det bästa av allt är att jag fått lära känna så många fina människor här. Särskilt den bästa av de bästa… min Per!

När vi satte på oss våra förlovningsringar (efter att Per hade friat till mig på en brygga vid hans familjs landställe vid en sjö i Gästrikland) så gjorde vi det på utkiksplatsen på berget med utsikt över PayExhuset. Symboliskt eftersom det var här, i det här huset som vi träffades för allra första gången.

Idag på lunchen var jag förbi min gamla arbetsplats och när jag närmade mig huset så kom de en ut efter en för att gå på lunch och det blev kramkalas till höger och vänster.

Sen gick jag in till min gamla avdelning och hälsade på och hämtade upp min fina kompis Jenny som jag jobbat ihop med i så många år. Det blev kramkalas där också och sen gick vi tvärs över gatan till Fårögården goes Visby (gamla S:t Hans Café) för att catcha up.

Här fanns det god mat och massor av godsaker. Jag åt en supergod räkmacka och Jenny tog en fiskgryta med lax. Snyggt, gott och vällagat. Passa på att gå dit nu för det är en pop-up restaurang under vintern. Sen hoppas vi på att de öppnar upp igen på Fårö till sommaren. S:t Hansplan är adressen.

Ja, sen var det dags att kramas hej då för den här gången men jag hoppas att vi ses snart igen för den här dejten var ju alldeles för kort. Så mysigt att ses igen. Det var alldeles för längesen.

Nu har vi jobbat klart för den här veckan. Vi ska laga lite god mat nu och förbereda lite inför morgondagen för då är det ingen vanlig dag… eftersom då fyller Pers Philippa 18 år. Ja jösses vad hände där?

Lucky weekend!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • mamma C
  mars 6, 2020

  Jaha, det var där ni träffade varandra du och din Per.
  Vilken trevlig och härlig lunch det blev med din gamla vän och arbetskamrat.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 7, 2020

   Javisst. Det blev kärlek på jobbet <3. Kram //Tina

 • Vad roligt att få höra lite om er bakgrund. Kul att träffa gamla goda arbetskamrater så där. Sånt som aldrig brukar bli av.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 9, 2020

   Det är inte alltid man får veta så mycket om personen bakom :-). Så mysigt att få ses igen och höra om vad som har hänt sen senast på gamla jobbet. Kram //Tina

Previous
DÖDEN I GRYTAN…