NÄR MAN HAR SKOTTAT SNÖ OCH GJORT STORDÅD FÅR MAN DRICKA BUBBEL…

Hej på er bloggvänner!

Nu har vi landat in här på ett snöigt och kallt Gotland. Det hör inte till vanligheterna att vi får så här mycket snö och framförallt inte att den ligger kvar. Det var inte tal om att köra in på vår utfart utan att skotta så Per fick skotta en liten gång till mig så att jag kunde komma in i huset. Under tiden han fixade uppfarten så pysslade jag med att och höja värmen, sätta på vattnet, dra igång internet och tända i kaminen.

När vi rundat av jobbdagen så var det dags att fira lite. Förutom att Per har skottat vilket förtjänar ett glas bubbel eller två så firar vi att han har rott ett stort projekt i land idag. Jag är så stolt över honom. Han är grym på att ro komplicerade projekt i land min man!

Det blev en Grand Cru och den här kan jag verkligen rekommendera.

Det känns skönt att vara här igen och vi vet inte hur länge vi stannar den här gången. Vi ska fira en av Pers tjejer som fyller år och dona med lite av varje här i huset men Vendela fyller 25 i påsk och då ska vi i alla fall vara tillbaka i Stockholm och fira henne. Eftersom hon också jobbar hemma och pluggar samtidigt så flyttar hon in hos oss ikväll och tar hand om vår lägenhet. Då är hon också nära sina syskon. Fint!

Nu ska vi laga lite mat och njuta av lugnet här på landet. Ha en fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  februari 11, 2021

  Inte klokt vad snö ni fått i Sverige.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 12, 2021

   Helt galet! Kram //Tina

 • ulrica
  februari 11, 2021

  Så himla mysigt att åka till Gotland så här mitt i vintersolen :).
  Jag börjar äntligen få upp näsan över vattenytan och ska nu läsa ikapp lite här inne, men jag hoppas såklart att vi kan och får ses när ni är tillbaka i storstan igen så jag får höra allt om hur det är med dig ♥️
  KRAMAR

  • tiname@live.se
   februari 12, 2021

   Ja, det är magi att få vara hr <3. Skönt att höra vännen. Vi har en del att ta igen när det här tråkiga är över. Krya på dig! Kram //Tina

Previous
VAD JAG LÄNGTAR EFTER JUST NU…