Mina dagar

NÄR MÖRKRET LÄGGER SIG SOM EN VÅT FILT…

Halloj!
Ännu en grå dag med regn, regn och åter regn… och ljuset orkar liksom inte tränga sig igenom den där våta filten som har lagt sig över vårt land. Men vi håller ut… bara 10 dagar kvar nu till vintersolståndet och sen vänder det igen. Under tiden tänder vi ljus och myser, dricker glögg och lyssnar på julmusik. Sämre kan man ju ha det, eller hur?

Man kan också drömma sig tillbaka till Köpenhamn där vi var för några år sedan och då hittade vi de här söta små ljusstakarna som numer alltid finns med oss under december månad. Fick en stark längtan dit nu helt plötsligt… man måste liksom få lite påfyllnad av Köpenhamn då och då. Det hör liksom livet till på något sätt. 

Den här fina ängeln fick jag av min mamma till advent för en herrans massa år sedan och den har också en given plats här hemma från och med advent och över julen. Jag älskar den och helst skulle jag vilja ta med den ner till Gotland över jul men det är ju lite väl ambitiöst kanske…
På Gotland hinner vi inte julpynta så mycket i år eftersom vi är där så få dagar men lite fix ska vi försöka att hinna med ändå. Vi ska inte vara hemma hos oss något i år så det får bli lite lagom så att vi hinner plocka undan allt igen inför att vi åker tillbaka till Stockholm igen till nyår.
Ha det fint i julmyset!
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *