NÄR OLYCKAN ÄR FRAMME INFÖR FINBESÖK…

Hej på er,
Här kommer en hälsning från en blåslagen bloggerska… Efter jobbet idag tänkte jag att jag skulle kvista förbi och ta ett par bilder på ett par av Visbys mest fotade motiv. Och det var precis där… bredvid baggen på bilden som det hände. Jag parkerade bilen, gick ur och gick bortåt kärleksporten och i nästa sekund ligger jag på marken. Vad hände??? Jag måste ha trampat snett och jag måste verkligen ha de mest uttänjda ledbanden i fotlederna som finns. Jag hade ett par platta sneakers på mig och märkte inte ens att jag måste ha trampat lite snett i gruset. Hur är det möjligt? Jag hade kameran i handen och jag märkte ju direkt att den fick sig en ordentlig smäll och innan jag hann känna efter hur det gick med mig själv så checkade jag kameran och det såg INTE bra ut. Objektivet satt på sniskan och det var skrapmärken överallt.
Jag provade att ta några bilder och ibland gick det och ibland inte, tills det inte gick alls. När jag fick koll på kameran så märkte jag att jag hade slagit i mitt nyopererade knä ordentligt. Jag fick ett ordentligt skrapmärke över knät en rejäl smäll i vänster axel, hand och handled och höften har jag inte ens vågat titta på. Blod överallt… Men bilder skulle jag ta till varje pris, och det gjorde jag. Både med kameran när den funkade och med mobilen. Jag tror att jag nog måste ha blivit lite chockad för det där är ju inte ett normalt beteende…
Hur som helst så har vi Visbys mest fotograferade gränd här ovan; Fiskargränd. På sommaren är den helt röd av alla rosor som klättrar längs med husväggarna med domkyrkan i bakgrunden. Nu är den mer grön. 
Och här har vi Kärleksporten. Jag tror inte man ens kan räkna hur många som har förlovat sig här i porten precis ovanför strandpromenaden mitt i Visbys ringmur. Om man nu redan skulle råka vara förlovad eller till och med gift så kan man med all fördel stanna här och kyssas lite.
Så här ser det ut innanför…
Och så här utanför…
I morgon när jag jobbat klart för dagen framåt lunch då ska jag äntligen få träffa de här sköningarna igen; HelenaUlricaen Helena till och Katarina. Då ska jag hämta upp dem på Visby Airport och sen ska vi ha en hel helg ihop. Vi ska jobba med våra bloggar och med att byta erfarenheter vad gäller fotografering och allt annat som har med bloggandet att göra och jag tror och hoppas att agendan jag knåpat ihop ska passa bra in. 
Men nu ska jag plåstra om mig… har varit på Apoteket och köpt allt möjligt som kan vara bra att ha när man slagit halvt ihjäl sig. 
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 Comments
 • Sallys hus
  september 19, 2019

  Lilla tussan <3 vi ska ta hand om dig! <3 <3 <3

  • tiname@live.se
   september 23, 2019

   Och det gjorde ni verkligen. Pöss på dig <3 Kram //Tina

 • Mamma C
  september 20, 2019

  Oj, stackars dig. Men tur att du inte bröt dig i fallet.
  Ha en fin helg med alla bloggvänner.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   september 23, 2019

   Ja, jag är så tacksam över att det inte blev värre. Det kunde ha gått hur som helst. Tack! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 20, 2019

  Men jisses! Du verkar ha lyckats med en rejäl vurpa där på platta marken. Ibland får man till det, verkligen! Jag förmodar att det är rätt ömt idag, nu när du kan känna efter. Du var förmodligen chockad igår, som sagt.

  Jag gjorde en face plant på en vandring en gång. Näsa, mun och tänder fick sig en omgång. Men nog sjutton är det kameran som ska kollas först! 😉

  Trist för dig nu inför besöket och allt! Hoppas det snabbt blir bättre. Ha det så trevligt!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   september 23, 2019

   Ja, det var verkligen en rejäl vurpa. Kunde ha gått hur som helst… Jag är gul och blå överallt. Ha ha, visst är det konstigt att det är kameran man kollar upp först. Det blev bra trots lite skavanker och det blev en fin helg. Tack Lena <3. Kram //Tina

 • Wikers Liv
  september 20, 2019

  Men herre jisses människa…. Tur att du klarade dig "så pass" ändå… Usch det lät verkligen otäckt!
  Tack i alla fall att du tog bilderna, (synd på kameran bara) jag får väl ta med mig min älskling och kyssas där nästa lördag! Vad mer får jag inte missa i Visby, tro…? 😉 =)
  Kram, krya på alla blåmärken och ha det fint med dina vänner nu!
  /Maria

  • tiname@live.se
   september 23, 2019

   Ja, det kunde ha gått så mycket värre. Har lite ont här och där men det får gå. Ja, där måste ni kyssas. Bästa stället. Jag återkommer med tips om vad ni inte får missa. När åker ni? Tack snälla du! Kram <3

 • Anonym
  september 20, 2019

  Oj, en rejäl vurpa du har gjort. Önskar er i alla fall en riktigt fin och trevlig helg och hoppas att det onda inte reducerar dig allt för mycket…stor kram och god bättring till dig. Eva A.O

  • tiname@live.se
   september 23, 2019

   Tack för din kommentar! Ja fy, det var otäckt men det blev en jättefin helg trots allt :-). Kram //Tina

Previous
HÖSTENS FÖRSTA…