NU ÄR BARNMÖBELN KLAR…

Nu får det vara färdigmålat för den här gången. Den lilla barnmöbeln skulle ha behövt en strykning till men det får bli en annan gång… om det nu någonsin kommer att bli av. Ibland räcker det med “good enough”, eller hur!
Här kan Loa och hans kompisar; Frej, Bodil och Henrik hänga i morgon när de ska kalasa ihop. Allt är förberett inför kalaset; tågtårtan ska fixas i morgon och sen blir det vimplar, ballonger och fiskdamm. Precis som det ska vara på kalas. I kväll kommer också Vendela och älsklingshunden Hasse ner till ön och det ska bli så mysigt att få krama på dem igen. Johannes får vi vänta på lite till. Han är i New York med en kompis och landar ner här på ön i början på veckan.
Idag har P och Jacob hämtat hem en “Lyxpaviljong” (eller ett vanligt partytält skulle jag vilja säga) som vi har investerat i.  Det har ju varit vackert väder länge nu men man vet ju aldrig. Vi har ju några tillställningar på gång framöver och då känns det ändå tryggt att ha något att ta till om regnet kommer. Det känns som att vi mest har fixat och donat denna första semestervecka men på något konstigt sätt så känns allting som man måste göra så mycket lättare här. Vi hinner att ta det lugnt och lata oss mellan varven.

Nu ska jag börja slå in paket till det lilla årsdagsbarnet.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
PÅ LEKSTUGAN MED LOA OCH HUR KÖR FOLK EGENTLIGEN…