Mina dagar

NU ÄR DET JUL I VÅRT LILLA HUS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.

Hej på er!
I racerfart så blev det lite jul även här hos oss på ön. Vi lyckades lokalisera vart vi gjort av alla grejer till slut och sen var grejerna snabbt på plats. Det var ju ett par år sen vi firade jul här och trots att vi inte har det så jättestort så hade vi lyckats stuva undan allt på ett ”bra ställe”… Men nu är det i alla fall klart för julmys. 
Idag har vi också varit en snabb sväng in till Visby för att handla upp oss inför den här helgen för igår när vi kom så fixade vi bara det allra nödvändigaste. Oh my vad mycket folk det var överallt… jag blev alldeles snurrig i huvudet men det som är så roligt att gå på stan ”här hemma” är att man känner så många som man snicksnackar med under tiden man shoppar det man ska. Man ska inte ha bråttom när man går på stan i Visby men jag älskar det! 

Bordstabletter HÄR och linneduk HÄR
Det känns ovant att vara här på ön och inte fixa julmat och julgodis men i år är vi alla lite splittrade på olika håll och vi ska ju inte fira här hemma hos oss någonting så därför är det ingen idé att laga en massa julmat och godis som ingen äter. Ett litet bidrag till julbordet hemma hos mina föräldrar på julafton är allt som vi ska fixa i julmatsväg i år. Skönt på något sätt ändå… även om jag älskar när vi går all in med allt när vi alla är samlade.
Efter i morgon vänder det hörreni… då går vi mot ljusare tider igen och om ni bara visste hur glad jag är för det. Då kanske kan kan få till att knipsa några bilder i dagsljus också vilket nästan är helt omöjligt nu när det bara är grått och regnar hela tiden. Bilder tagna inomhus när det är mörkt är ju inte allt för roliga men de får duga i brist på annat. 
Hoppas att ni myser på lika mycket som vi gör. Ha en fortsatt fin lördagskväll!
KRAM!

2 Comments

  • Ulrica

    Så himla himla fint ni har det där i juletider <3. Jag hoppas ni får det alldeles magiskt mysigt!!
    Och du.. fota inomhus i mörker är det svåraste som finns, men det går.. vi ska nog kunna fixa det med lite tips ska du se. KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *