Mina dagar

NU ÄR JAG LADDAD IGEN…

Så, nu har jag lämnat veckan som gick bakom mig och laddat batterierna igen. Det behövdes inte så mycket. En ledig helg, sol och ett glas rosé i Vasaparken så var jag på banan igen. Vilket underbart väder vi har. Jag trodde att vi fick se det sista av härligt väder för den här säsongen förra helgen men inte då; den här dagen har ju varit superhärlig! Vi har vandrat runt här i Vasastan och på Kungsholmen idag för att leta efter en taklampa till vårt vardagsrum och vi har nu fått span på en lampa som vi båda skulle kunna tänka oss. Men den är rätt dyr så vi måste verkligen tänka till ordentligt om det är just den vi vill ha. Vi får sova på saken helt enkelt.
Ha en fortsatt skön lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *