NU ÄR VI IGÅNG…

Hej i kvällsmörkret!
Nu är även vi igång… med adventspyntadet alltså. Jag har sett att många har varit igång ett tag nu med piffandet och det tycker jag är härligt. Allt man kan göra för att lysa upp november är ju bara positivt. Det började med att man smygstartade på lördagskvällen, dagen innan 1:a advent och sen har det bara slirats på mer och mer och nu startar det ju upp ett par veckor innan.
I år har vi fått tillökning i adventsfamiljen; tre små granar från OOhh där kärnan i alla deras produkter är i återvunnet papper. Produkterna är handgjorda och är inspirerande av naturen vilket känns så rätt i tiden när man nu väljer att köpa nytt.
Ljusslingan från Watt & Veke är också på plats; jag tror att ni kanske kan ana den i bakgrunden…
Något annat som ni kan ana i bakgrunden är grannarnas lila mysbelysning… den är inte bara tänd under advent kan jag berätta. Den lyser upp vår tillvaro året runt ha ha…
Nu ska vi fixa en sen middag här hemma! Det är guld värt med “Linas” just nu när det är full rulle med jobb och annat på agendan och ikväll ska vi äta en ny kycklingrätt som vi aldrig testat. Det här är sååå bra för oss!
Ha en fin avslutning på onsdagen alla ni som tittar in!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Från Glam till Damm
  november 29, 2018

  Det är så mysigt att börja advent-och julpynta lite. Mörkret ute blir genast lättare…Så fint ni bor.
  Ha en fin dag!
  Mvh, Anneli

  • tiname@live.se
   november 29, 2018

   Jag håller med, det är sååå mysigt att få fixa till lite inför advent och jul. Tack snälla du!!! Ha en fin avslutning på veckan. Kramar!

 • Sallys hus
  november 29, 2018

  Hej smulan…ja visst är det msyigt nu då alla stjärnor och ljusstakar åker fram…det blir ju SÅ mycket mer mysljus hemma… Ni har så fint och jag har just dreglat över de senaste Gotlandsbilderna… era hus är så fina och va härligt med renoveringsdrömmar… det komemr bli kanon ju..
  Kram fina du och ha en härlig helg!
  Katarina

  • tiname@live.se
   november 29, 2018

   Hej raring! Tack snälla du för fina ord. Man får drömma och ta lite i taget och det är ju på ett sätt bra för då kan man få glädjas över längre tid än om allt skulle bli klart på en gång. Ha en jättefin helg i adventsmyset. Massor av kramar tillbaka!

Previous
AFTERWORK MED FINA (PAY)EX-KOLLEGOR…