Mina dagar

NU BÖRJAR JAG KOMMA IFATT MED ADVENTSPIFFET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio och Granit.

Hej på er!
Sådärja, då var vi också på banan vad gäller adventsfix. Idag har vi varit runt och hämtat upp allt från mossa till silvertall och lite annat smått och gott som vi ville ha. Sen har vi fixat och donat hela eftermiddagen men inte med julmusik. Det är heligt för oss… ingen glögg och ingen julmusik för oss innan 1:a advent. Där är vi helt överens, för vi vill inte tröttna på det hela innan julen kommer! Men i morgon… då rullar det igång. På riktigt!!!
Ljusstaken som står längst bak finns HÄR. Vart jag har köpt den andra minns jag tyvärr inte.

Stjärnorna i fönstret har vi köpt på GRANIT. De finns nog inte kvar men de har ju en massa annat fint som man vill ha till julen. Mattan som är ett av våra bästa köp ever och som har ett pris som är to die for hittar du HÄR.

Vi har ingen klassisk adventsljusstake. Vi tar istället några lemonadflaskor som vi pyntar med tall, gran eller något annat grönt som vi binder fast med hampasnören.

I morgon ska vardagsrummet få sin sista handpåläggning och nu går vi verkligen in i en mysig och varm tid. Hela december är som inlindad i bomull om man jämför med november, eller hur? I år ska vi fira jul på Gotland så hos oss blir det inte mer pyntat än så här hos oss här i Stockholm. 
I morgon blir det lussebullebak och mys med de stora barnen i familjen. Det börjar bli tradition nu att vi sammanstrålar tidigt på eftermiddagen på 1:a advent för att dricka glögg och äta lussebullar och sen avrundar vi dagen med att äta middag ihop.
Ha en underbar 1:a advent!
KRAM!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *