Mina dagar

NU SLÄPPER VI IN VÅREN…

Idag kom den… den första riktiga vårdagen. Solens strålar värmde verkligen under den härliga vårpromenaden idag. Sååå skönt! Man ville ju aldrig gå in men det var himla mysigt att kunna öppna upp balkongdörrarna också måste jag säga. Det börja ju bli dags att piffa balkongen nu så att vi kan sitta där ute i solen och ta en fika framöver. Första våren i Stockholm och i lägenheten. Känns spännande! Tänk det har nästan gått ett helt år sedan vi flyttade in här. Inte klokt vad fort det gått. Känns nästan overkligt. 

Idag har det serverats söndagsmiddag här hemma. Jacob, Linda, Loa och Johannes kom på besök och mumsade på en Boef. Vi brukar annars alltid äta Boef på hösten men det hann vi inte med i allt flyttstök. Fast det gick ju lika bra att äta den nu på våren också :-). 
Jaha, det var den här helgen det. Som vanligt försvann den i ett tjoff bara. Nu väntar en spännande jobbvecka med massor av spännande möten och på tisdag kommer min fina vän Maria hit till Sthlm. Då ska vi äta middag på Supper och catcha up.
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *