Mina dagar

NY LAMPA TILL VARDAGSRUMMET…

Där borta i hörnet, i vardagsrummet bredvid balkongdörrarna står vår nya golvlampa som vi hittade på IKEA häromdagen. Alla vi hittills har tittat på har varit så små och inte riktigt passat in eftersom takhöjden är rätt väl tilltagen här i lägenheten men den här var hög, stor och rejäl och ett bra pris på dessutom. 
Nu väntar vi bara in avlastningsborden som ska stå längs med väggen framför lampan härifrån sett. Hoppas, hoppas att det blir bra. Man har ju en bild i huvudet men det finns ju alltid en risk så klart. På onsdag ska de och mediamöbeln dyka upp och på tisdag får vi upp garderobslösningen till hallen. Det börjar ordna upp sig så smått. Wiiiee!!!

Åhhh så skönt med lördag. Har skrotat omkring här hemma hela dagen men nu måste jag ta tag i förberedelserna inför kvällen. Mina ungdomar + lilla Loa kommer hit på middag och det ska bli så mysigt. Älskar att ha dem här omkring mig och älskar att umgås med dem. De är så roliga och det är en ynnest att få ha så fina barn. Jag är lyckligt lottad!
Ha en fortsatt härlig lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *