Mina dagar

NYA KUDDAR…

Häromdagen så kom det ett paket med härliga kuddar från Afroart och PB Home och de passar ju så himla bra i soffan här ute i sommarstugan. De skall jag hänga med i sommar när jag tittar på mina sommarfavoritprogram ”Sommaren med Ernst” och ”Morden i Midsomer”.

I går kväll blev vi klara med städningen i Visbyhuset och när vi summerar årets städ så kan vi konstatera att vi har haft ett bättre upplägg i år än förra året och fick allt gjort på betydligt kortare tid. Man lär sig… Det var väldigt lyxigt att kunna åka ut direkt hit till Tofta efter jobbet i kväll, sätta oss på altanen, dra ett par djupa andetag och konstatera att vi har en hel oplanerad helg framför oss. Naaaajs! 
Det känns verkligen som om semestern börjat på riktigt nu fastän vi har en vecka kvar att jobba. Vendela har flyttat ut i ”Kojan”, vi har grillat och tagit ett glas vin tillsammans med våra fina vänner M&M som kom cyklandes förbi och vi sitter ute och äter varje kväll. SOMMAR!
Som avslutning så kan jag ju inte låta bli att kommentera och säga ett stort GRATTIS till prins Carl-Philip och hans Sofia som har förlovat sig idag. Jag som älskar allt som har med kungligheter att göra har ju väntat på det här såååå länge. Go, Carl-Philip och Sofia GO!!!
Nu en klassiker; Rosemarys baby. Läskig!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *