NYA SKOR FRÅN NOVITA…

Ibland går allt precis som man vill och igår stod de där i den första bästa affären jag gick in i. Ett par skor från Novita i precis den färg jag var ute efter och dessutom med lagom höjd på klacken så att jag kan klara en helkväll. De kunde i och för sig ha fått vara lite billigare men det får väl gå när allt annat var en match. De kommer att passa alldeles perfekt till min outfit jag ska ha på mig på bröllopet om ett par veckor. Jag har också en clutch sen tidigare som ser ut att passa alldeles finfint så nu är jag helt klar inför bröllopet förutom att jag ska hitta ett snyggt läppglans. Har två veckor på mig…
Idag har vi haft ett superskönt väder här i Stockholm. Varmt och soligt hit och dit. Jag säger haft för alldeles nyss öppnade sig himlen och det kom en riktig skur men nu är solen visst på väg fram igen. Snabba svängningar så här i september… Vi promenerade ner på stan idag också och på vägen hem sladdade vi införbi Ritorno på ett glas. Det gäller att passa på när vädret var så fint för när som helst är det över för den här gången…
Ny jobbvecka väntar nu även dejter med vänner. Ser fram emot det!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ALLTSÅ… LÖRDAGSFRUKOST…