Mina dagar

OFF SEASON…

Nu är den här… förhösten eller vad man skall kalla den för. Det är inte sensommar längre och det är inte höst riktigt än. Idag har det i och för sig varit varmt och skönt men himlen har verkligen skiftat i allt från blått till svart och allt där i mellan. Säsongen är nu verkligen över på riktigt… oåterkalleligt och jag gillar verkligen den här tiden. Det är lugnt, skönt, varmt och jag kan längta efter att vi skall få tända en brasa och sakta tina upp efter blåsig och kall promenad. Snart… men inte riktigt än.

 Efter en ofrivillig tur in till Visby för att hämta några grejer som vi hade glömt så kom våra vänner M&M förbi på fika. Så roligt att få skratta bort ett par timmar. Härligt med vänner som ger en massa energi!
Vi tog också en liten promenad och såg så många ”förhösttecken”. Det enda som bröt från mönstret var Tofta Beach Club där det grillades lamm för fullt och hela terassen var full av en massa glada män som stod och stimmade med en öl i näven. Nästa helg är det tydligen säsongsavslutning i form av en kräftskiva på TBC. Kul att det fortfarande händer något här ute trots att sommaren nu får anses vara över.
Nu skall vi förbereda grillen. Skall bli gott med grillat igen efter alla kräftfester.
Hoppas att ni får en riktigt härlig lördagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *