Mina dagar

ON THE ROAD AGAIN…

Ja, då var vi pigga igen och kunde som planerat bege oss till Ao Wong Duean som ligger på Koh Samets östra sida. En mysig liten strand som består av ett avsnitt som är lite mer livligt och en lite lugnare del. Den här stranden gillade vi verkligen. Det hände lite lagom mycket; turister som lämnades och hämtades via transportbåtarna från Ban Phe (alltid lika kul att se vilka som inte klarade att ta sig i land utan hamnade i plurret med resväskor och allt :-), varutransporter som kom med båt flera gånger per dag, försäljarna som är så himla ödmjuka och alla japaner som helst vill fotas hoppandes i grupp. Ett slagsmål fick vi också bevittna. En hel båtlast med något överförfriskade män råkade i luven på varandra när de skulle stiga i land. Ja, vi har haft en spännande dag :-)! Solstolarna fick vi hyra för 100 bath st. Det var dyrare än vad det brukar vara när man kommer som dagbesökare till en strand men då ingick en läsk från baren och fria besök på restaurangens toalett. Helt ok faktiskt!

 En välförtjänt vila. Jädrar vad de sliter med sina tunga ok med frukt, grillar med kyckling och allt annat som de har till försäljning.
Så här såg det ut där vi blev avsläppta av vår taxi. Hm… vi undrade faktiskt ett tag om vi hamnat rätt men taxichauffören sa att vi skulle följa skylten NO ENTRY… och det gick ju bra för vi kom ju fram till stranden efter ett tag.

Idag var det mulet på fm och ta mig tusan så kom det nog några stänk vid frukosten också. När vi kom fram till Ao Wong Duean vid 9.30-tiden var det väääldigt grått men vid lunchtid kom solen igen och vi kunde andas ut…
Nu är vi tillbaka på resorten igen och här kommer vi att stanna fram till söndag när det är dags att åka hem igen. Vi åker inte härifrån förrän vid 17.30 så vi har hela söndagen här också innan det är dags att vända hemåt. Men det tänker vi inte mer på just nu för nu skall vi gå ner till någon av restaurangerna och äta något gott.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *