Mina dagar

ON TOUR…

Som jag skrev i förra inlägget så startade vi upp dagen med en tunnelbanetur upp till Meatpacking. Vi köpte ett Metrocard i en automat; ett kort som man kan fylla på med valfritt belopp. Som ett Accesskort på SL ungefär. Smidigt! Första stoppet var The High Line; det gamla järnvägsspåret som gjorts om till en park (jag återkommer till The High Line i ett annat inlägg). Meatpacking, det gamla slakthusområdet fick också ett besök och vilket coolt ställe det är. Det ser ju för jäkligt ut men vilka coola ställen det gömmer sig bakom de ruffiga fasaderna. Barer, restauranger, cafeér och butiker. 
Lunch åt vi på en restaurang i Chelsea Market i Chelsea. En galleria som inte riktigt är som vanliga gallerior. Här säljs det allt från kryddor, orientaliska attiraljer, kläder och skoputs. Miljön är fantastisk!
Efva Attling har sin butik här i Meatpacking.

Efter en tur med ”gul taxi” ner till ”våra hoods” så tog vi en promenad bort till Little Italy där vi tog ett barhäng på en krog där vi har bokat bord till i morgon kväll; Gelso & Grand. De italienska restaurangerna ligger tätt här… Nästa stopp blev Chinatown innan vi avrundade eftermiddagen med att gå förbi Ground Zero för att kolla på vad som hänt där sen sist. 
Nu har vi kommit hem efter en kväll på Tiny´s och det är dags att avrunda för att ladda inför en tur till Brooklyn i morgon.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *