OUTFITS TILL SOMMAREN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Dennis Maglic, Members, Lyko och Glitter.

Blus / Örhängen / Byxa / Läppstift / Skor / Ring


Hej Hopp!

Här på Gotland kom sommarvärmen idag. Så ljuvligt härligt men det har blåst galet så man har fått hålla i hatten om man säger så. Jag tänkte jag skulle tipsa om några riktgt snygga outfits nu när sommaren äntligen verkar vilja komma. Alltså den där blusen här ovan är ju så galet fin…


Topp / Kjol / Solglasögon / Armband / Skor / Väska

Gult kom ju starkt förra sommaren och i år hänger det gula grejer i butikerna vart man än vänder sig. En gul kjol med en snygg tisha till skulle jag verkligen inte tacka nej till och just den här modellen vad gäller kjol gillar jag skarpt.

Väska / Ring / Solglasögon / Sneakers / Läppglans / Shorts / Klocka / Topp

Jaha, då har den här veckan startat upp och efter en dag på Visby Airport var det skönt att få komma hem till lugnet och plana ut lite. Nu väntar ett par jobbdagar till innan det är dags för helg igen. De duggar tätt nu… Semestern är inom räckhåll också och jag har inte fattat hur kort tid det faktiskt är dit. Bara några veckor kvar! Vart tog den här våren vägen…
Ha en fin avslutning på måndagskvällen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica
  juni 4, 2019

  Av någon anledning så känns kollage nr. 2 det som är du :). Jag tycker din stil med kjol och tisha är så jädra snygg!! Jag måste testa nån dag, jag med och se om den passa mig som är kort. Så jädra mycket snyggt du tipsat om! KRAM <3

  • tiname@live.se
   juni 4, 2019

   Men vad söt du är! Ja den stilen gillar. Ska bara komma lite mer i form känner jag :-). Den passar alla oavsett om man är lång eller kort. Så det så! Tack snälla du! Kram //Tina

Previous
STUDENTBAL I VISBY…