PÅ VÄG TILL EN LUS…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt.

Igår firade jag in sommaren med en LUS (Lunch Utan Slut) tillsammans med mina härliga tjejkompisar. Kanske kommer sommaren nu när vi firat in den tänker jag. Träd och buskar kämpar med att slå ut för det ju så kallt hela tiden men igår var det inte riktigt så kyligt som det varit den senaste tiden.

Mina mönstrade byxor kommer HÄRIFRÅN Dessvärre verkar de vara slut men de har så galet mycket annat fint till bra pris just nu. Min topp finns HÄR med 60% rabatt. Den finns även i svart HÄR med 50% rabatt.

Vi möttes upp på Tofta Beach House och det är dessa två härliga stjärnor som styrde upp det hela även i år.

Årets LUS-gäng! Solen var på topp när vi kom men sen rullade helt plötsligt dimman in.

Ostronen var så bra!

Jag beställde också in en Ceviche som var jättegod.

Dimman lättade efter ett tag och då blev det riktigt skönt när vi gick ut på terassen en stund.

Efter många härliga, samtal, skratt och timmar senare så gick jag hem med ett leende på läpparna. Ikväll har vi lyxen att ha blivit bortbjudna så om en stund ska vi glida över till ett par av våra grannar på middag.

Ha en fin fredagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HURRA HURRA FÖR MIN DARLING IDAG…