PARTY COMING UP…

Gissa om vi har haft en nöjd liten tjej här hemma i eftermiddag! Jag och Lilly har sprungit in och ut ur alla butiker idag och lyckan var total när hon hittade just den där grå toppen med volanger som hon drömt om, ett par grå jeans och en kofta som hon letat efter hur länge som helst. Lite matchande nagellack, lockar i håret och lite glans på läpparna så var hon redo för att gå på bästa kompisens födelsedagspartaj. 
Det var verkligen så himla roligt att se hennes lycka över att hon kände sig så fin :-)!
Nu är hon i väg och jag känner mig säker på att hon kommer att ha hur roligt som helst på partajet för visst är det precis så som Lilly säger; att man alltid har roligare på partaj om man känner sig fin.
Idag var vi också och skulle hämta våra marrakechplattor men ett stort TJIIII fick vi för flera kartonger hade trasiga plattor så nu har det lagts in en helt ny beställning. Buuuuu… Hoppas att de nu hinner komma så att allt synkar med när govläggaren kan komma men det väl alltid så när man skall renovera… att det skall finnas lite extra spänning kring om allt skall gå i lås eller inte. 
Nu en fika och sen skall vi grilla i vårsolen.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BÄSTA LUNCHEN…