PIONER I DAGGEN…

Hur vackra är inte pioner!!! Jag köpte några stycken i helgen som nu har slagit ut så fint. Har sagt det förut men vad prisvärda blommorna från torget är. Jag köpte 20 dubbla tulpaner, tre pioner, en stor knippe eucalyptus och en stor knippe körsbärskvistar. 260 kronor utan prutning. Jag tycker att det är helt ok faktiskt. 
Full fart idag som vanligt och nu har jag landat in här hemma. Lite matlagning och plocka fram lite kläder inför morgondagens tripp till Gotland står på kvällens agenda sen blir det bums i säng. Sov så galet dåligt natten som gick så jag tänkte ta igen det i natt. 
Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
JAG ÄLSKAR HONOM TILL MÅNEN OCH TILLBAKA…