Mina dagar

PUMPKINS…

Så fina de är; småpumporna vi köpte på torget vid Odenplan igår. Dekorativa och man blir ju så glad när man ser dem. Jag har aldrig lagat någonting på pumpa vad jag kan minnas. Har en bild av att det inte kommer att vara så gott men det finns ju massor av recept så det kanske bara är att kasta sig ut och testa.

Vilket busväder det är. Det är till och med så att vi märker av att det blåser här i Stockholm men det är ändå inte i närheten av hur det kan vara på Gotland. Då snackar vi blåst… Såg att det var flera färjeturer till och från ön som var inställda. Klokt… det är inte roligt för någon att åka färja när det stormar.
Idag blev det en tur ner till city och lite shopping och precis som jag trodde så var det hur lugnt som helst. Inga köer till varken provrum eller kassor. Älskar att shoppa på söndagar; det är min nya grej! Nu väntar en rolig vecka; roliga arbetsuppgifter och i veckan kommer Ps tjejer och firar höstlov hos oss. Ser fram emot det. Ska bli så mysigt att få ha dem här. Har vi tur så får vi till en dejt med alla våra ungar 💞.
Ha en fortsatt skön söndag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *