RESTAURANGTIPS I PALMA…

Här kommer några tips på restauranger som är våra favoriter i Palma. Forn de sant Joan (Calle Sant Joan 4) är vår absoluta favorit. Forn ligger bara 50 meter från Puro, har sanslöst goda tapas, goda viner,  goda drinkar, kunnig och supertrevlig personal. Här har vi hängt flera kvällar; både i restaurangen och i baren. Har ni inte varit här så måste ni gå hit men boka bord om ni inte vill vänta för det är alltid fullt med gäster här. Det gäller för övrigt generellt om man vill ut och äta lite senare på kvällarna.
Koa ligger snett emot Forn (Carrer Sant Johan 3). Här åt jag en oxfilé med tillbehör som var så perfekt den bara kunde bli. Menyn är blandad; kött, tapas, pizza mm. Snyggt ställe och riktigt bra service.
La Bodeguilla som ligger precis i början på Calle Sant Jaume har en vinlista som är som en bok. Det är helt omöjligt att hitta det bästa vinet på egen hand men deras personal är så grymma och vi fick ett vin till maten som var fantastiskt. Maten och servicen är också i toppklass!
Det här var våra absoluta favoriter men runt omkring i kvarteren finns även massor av andra restauranger av varierande sort och prisklass. Det är inga problem att hitta favoritställen i den här stan om man säger så. Vi har också mest provat lokala viner från Mallorca och de har riktigt hög kvalitet! 
Nu är det dags att börja laga mat själv igen och ta tag i tvätthögarna. Känns rätt bra trots allt. Det är så härligt att få åka iväg och lyxa till det emellanåt men det är ju väldigt skönt att få komma hem också. I natt har det åskat och nu faller ett lätt sommarregn. Känns lite skönt som omväxling faktiskt. 
Ha en skön sommarsöndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HEMMA IGEN…