Mina dagar

SAND MELLAN TÅRNA…

Undrar om det här är sista stranddagen för i år? Det sägs att det skall bi svalare framöver och nu rullar det stora vemodet in…
Det var gott om plats på stranden idag om man jämför med igår. Vilken skillnad! Och alla tältcampare som vi passerar på vägen ner var borta. Utbudet i strandkiosken ”Nisses” var rätt tunt och livräddarna har gett sig av. Till och med getingarna har gett sig av och då är ju sommaren slut, eller hur?
I morgon skall vi också flytta hem till huset igen och på ett sätt så skall det bli väldigt skönt att få komma lite i ordning med alla grejer. Men jag får ju alltid en klump i magen när vi packat bilen full med ”graj”, låser dörren och lämnar Tofta… så är det! 
Å andra sidan har jag en härlig augusti och en skön höst att se fram emot med massor av roliga aktiviteter så jag skall låta vemodet få göra en kort visit.

Och vilken rolig sommarfest vi var på igår kväll!  Ett helt gäng med vackra, roliga och härliga vänner som bjöd på så många härliga skratt. Tack snälla L&M för en fantastiskt rolig kväll! Vi tog en taxi ut hit till landet i natten och idag är vi allt lite trötta i mössan, precis som det kan vara efter en härlig helkväll  :-). 
Nu skall vi njuta som bara den av denna sista sommarkvällen här på landet!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *