SAND MELLAN TÅRNA…

Hej hej!
Nu när julen är över så brukar alltid min längtan efter sol och värme slå till med full kraft. Jag drömmer mig tillbaka till sommaren på Gotland och “vår” strand där vi var nästan varje dag. Det var ju verkligen en grym sol- och badsommar och det enda man kunde ha på sig var tunna tunikor och klänningar. Att det vissa dagar var så varmt så att man nästan höll på att få värmeslag det har jag förträngt.
Men snart är det dags att leta reda på hela strandkitet för om 42 dagar, exakt idag, ska vi få känna sand mellan tårna igen på Gran Canaria och har ni några heta tips på riktigt bra restauranger längs med sydkusten eller i Las Palmas så delge mig gärna! Vi har några självklara guldkorn men skulle gärna vilja samla på oss fler.
Ha en fin kväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 Comments
 • Bittan
  december 29, 2018

  Wow ….. vilka härliga sommarbilder .Har bara varit på Gotland en gång och då var det inte badväder ,
  får nog bli en tripp igen . Ha en go kväll . Kram B

  • tiname@live.se
   december 29, 2018

   Åhhh tack! Ja du måste åka dit igen så att du kan få njuta av vackert väder på ön också. Tack detsamma, ha en fin kväll! Kram //Tina

 • Ami
  december 29, 2018

  Vilka fina bilder! Förstår att du längtar till Gotland…där har jag faktiskt aldrig varit!
  Kram

  • tiname@live.se
   december 29, 2018

   Tack snälla du! Ja Gotland är härligt och jag rekommenderar verkligen en tripp dit. Kramar!

 • Sabelhagens Olivlund
  december 29, 2018

  God fortsättning!
  Underbara sommarbilder
  Kram Maria

 • No34
  december 29, 2018

  Tack för titten inne hos mig..🌺 Vilka varma sköna bilder du bjuder på…Ser ljuvligt skönt ut☀️
  Läste på en rad att dottern din bor i Västerås och vi i Sala, men maken är Västeråsare..😍
  Pigga på Er ni med så ni kan njuta av nyårsaftonen.
  Kraaam Kate

  • tiname@live.se
   december 29, 2018

   Tack själv :-). Ja, det stämmer, hon bor i Västerås sen drygt ett par år tillbaka så nu blir det en och annan tur dit. Trevlig stad verkligen! Sala har jag mest passerat när vi rest till fjällen måste jag erkänna…ska ta och stanna till vid tillfälle. Tack så mycket för krya! Kramar //Tina

 • Mamma C
  december 29, 2018

  Fina Gotland, det var många herrans år sedan jag var där. När vi åkte till Gran Canaria bodde vi i Playa Inglés så tyvärr har jag inga tips. Men jag förstår att du kör nedräkning nu.
  God fortsättning.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 29, 2018

   Gotland är härligt! Du får ta en liten tur dit igen :-). Ja, nu är det nedräkning. Ska bli skönt med lite värme. Tack detsamma! Kramar//Tina

 • dianasdrömmar
  december 30, 2018

  Härliga bilder, här bär det av till Abu Dhabi och Dubai på onsdag kram

  • tiname@live.se
   december 30, 2018

   Tack! Åhhh så härligt! Där har jag aldrig varit så jag måste kolla in dina bilder. Ha en fin resa! Kramar //Tina

 • Erika Skogly
  december 30, 2018

  Jag önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år! Kram Erika.

Previous
ATT FÅ UMGÅS MED DE BÄSTA…