Mina dagar

SEMESTER…

 Äntligen kom den då, den efterlängtade dagen då jag äntligen kunde runda av och gå hem till fyra veckors ledighet. Härlig känsla det där och den är precis lika härlig varje år. Som när man under året går hem på helgledigt x 1000 typ… Det firade vi med ett glas bubbel minsann :-).
Min fina mamma hade också plockat en fin sommarbukett, solen och värmen kom, vi frossar i jordgubbar i alla möjliga olika former och det blev bara en sån himla bra fredag i år. SOMMAR! I veckan har det annars varit full rulle; jobb, en massa ärenden som skall fixas, en jättemysig tjejmiddag hos fina M i torsdagskväll och som avrundning en grillning här hemma hos oss med härliga vänner i går kväll. 
Idag har vi varit en sväng till stranden och det var sååå mycket folk. Det märks att alla har längtat som bara den efter sol och bad. Så mycket bad blev det då inte för oss vuxna i familjen, det var jättekallt.. i vattnet alltså. I luften har det varit 25 grader. Underbart.

 I morgon skall vi möta nya hyresgäster och sen har vi en helt blank vecka framför oss. Det fina vädret verkar hålla i sig ett tag så jag gissar att det kommer att bli mycket strandliv och altanhäng för oss :-).
Nu är det visst grillning av hamburgare på gång.
Ha en skön lördagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *