SEMINARIER I ETT REGNIGT VISBY…

Morning!
Så här vackert väder var det i Visby och Almedalen i måndagskväll men igår var det allt annat än varmt och soligt kan jag säga. Blåsigt och regnigt och jag sprang mellan olika seminarier under dagen under mitt paraply för att inte bli helt dyngsur. Tur att jag åtminstone hade vett att klä på mig ordentligt för många seminarier sker utomhus även om de skyddas av tält.
TV4:as station precis bredvid Almedalen. Det är här deras nyhetssändningar och intervjuer sker.
Ett av flera intressanta seminarier jag var på var den där bland annat Spotifys HR-Chef Katarina Berg och Anna Stenberg grundare av Women Executive Search deltog i panelen. Breakit anordnade.
Ett annat var ett seminarium på temat “Vilken ledarstil har framgångsrika ledare” med bland annat Anna Kinberg Batra, Robin Flodin VD och grundare av Todman Interactive mfl. Karin Adelsköld var moderator och Almega tjänsteföretagen anordnade. Roligt och intressant.
Så fantastiskt att det finns så många intressanta seminarier man kan gå på och de är helt gratis. Ofta får man också kaffe eller te med en macka eller kaka och ibland har man tur och blir bjuden på lunch, som jag blev igår. Omvärldsbevakning och kompetensutveckling när den är som bäst!
Idag är det onsdag och jag ska besöka några seminarier till och ikväll blir det roligheter för då är vi bjudna hem till vänner här i Tofta på en drink och snittar på deras nya altan. Det finns förutsättningar för att det kan bli en bra onsdag…
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juli 3, 2019

  Tråkigt att vädret har vänt nu i Sverige.
  Ha en bra onsdag på dina seminarier.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 4, 2019

   Ja fy sjutton vad kallt och ruggit det är. Så stor skillnad från förra sommaren. Hoppas att ni har det varmt och skönt. Kram //Tina

 • Mittgodastefinaste
  juli 4, 2019

  Verkligen trist sommarväder överallt här nu!! Apkallt i Stockholm idag!! Längtar så efter värme! Ha det fortsatt fint på Gotland!

  Kram Jenny

  • tiname@live.se
   juli 4, 2019

   Eller hur… Jag har liksom förväntat mig att det skulle bli som förra sommaren. Luuuuurad… Men vi håller tummarna för att det vänder snart. Ha det fint du också! Kram //Tina

Previous
I VÄNTAN PÅ SOLEN…