SIST PÅ BOLLEN…

Posted on

Hej Hej!

Åh, jag vet att jag är sist på bollen vad gäller den här serien för jag har varit extremt dålig på att se på film och serier under 2020. Men det ska bli ändring på det nu har jag bestämt så nu, när jag har betat av varenda intressant dokumentär som jag har hittat, ska jag ge mig in i seriernas- och filmernas värld.

Jag börjar med den här som jag har hört så mycket gott om och sen tar jag gärna emot massor av bra tips på fler serier och filmer. Jag är rätt öppen för alla möjliga genrer men övernaturliga grejer som typ fantasy har jag svårt för.

I övrigt så har det varit en rätt trist dag. Jag hade svårt att sova i natt och vaknade i morse med känning av kristallsjukeyrsel. Inte den värsta varianten som jag hade för 1,5 år sedan men ändå obehagligt att vakna av att det snurrar till. Jag åt frukost och gick och la mig och sov ett par timmar till. Jag åt lite lunch och gick sen ut på en fem-kilometers PW-runda för att mota bort det hela och det kändes väldigt bra. Ikväll har jag lite smygande huvudvärk vilket jag sällan brukar ha men jag håller tummarna för att yrseln försvinner nu och att jag får sova ordentligt i natt.

Nu måste jag sätta igång så att jag hinner beta av några avsnitt innan det är dags att gå och sova.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  januari 5, 2021

  Hoppas du kunnat mota bort din yrsel så du känner dig bättre.
  Den där serien var superbra tyckte jag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 6, 2021

   Ja verkligen superbra! Jag ser fram emot en tredje säsong om den kommer. Kram //Tina

 • Sabelhagens olivlund-Maria
  januari 5, 2021

  Så jobbigt med yrsel, hoppas den har släppt nu. Krya på dig.
  Nej, du är inte sist på bollen, jag har inte sett Älska Mig 🙂
  Vi har precis kollat klart på serien Bridgerton. Och nu vi har börjat på säsong två av Monarca.
  I höst/vinter har vi sett Sweet Magnolias, Emily in Paris, Queen of the South och Virgin River. Några tips från mig :).
  Kram och hoppas du får sova gott
  //Maria

  • tiname@live.se
   januari 6, 2021

   Ja men tack, den har släppt nu lyckligtvis. Tack för alla tips Maria! Och jag kan rekommendera Älska mig. Den var superbra! Ha en fortsatt fin trettondag! Kram //Tina

 • Marie
  januari 6, 2021

  Om du inte sett The split så rekommenderar jag verkligen den, finns på svt play.
  Kram

  • tiname@live.se
   januari 6, 2021

   Tusen tack för tips och god fortsättning! Kram //Tina

Previous
OBSERVATORIELUNDEN…