SKALDJURSPLATEAU PÅ FÅRÖ…

Halloj!
Här har vi vaknat till liv efter en härlig dag och kväll på Fårö. Vi startade upp med frukost på vägen innan vi tog färjan över till Lill-ön, tog en sväng till Langhammars och sen en lunch på ett väldigt speciellt ställe. Jag ska visa er några bilder därifrån framöver. Sen blev det bubbel på vännernas altan i solen. Så mysigt!
De bor precis ovanför Sudersands magiska strand och när kvällen kom tog vi den lilla promenaden längs med stranden bort till Fårö StrandCafé där vi åt en skaldjursplateau som inte gick av för hackor.
Fatet var fullt av räkor, musslor, havskräftor, krabba och ostron och vi åt och drack champagne så vi höll på att spricka. Ja jösses vilken kväll och vilket gäng. Det var sååå gott och det var längesen jag skrattande så mycket.
Här har vi en något mörk bild på Björn framåt nattkröken som tillsammans med sin fru driver det här stället och om de kommer att köra skaldjurskvällar nästa sommar så måste ni passa på om ni är i krokarna för det här var det bästa på länge!
Idag blir det en lugn dag här hemma på altanen. Solen skiner, det ska målas lite… ni vet det där som vi skjutit upp hela sommaren och nu börjar det helt plötsligt dra ihop sig. Sen blir det grillning med Jacob och hans crew mot kvällen. De hänger på Kneippbyn idag och det är nog en perfekt dag för det, för det blåser nordligt och när det bara är 19° kan vara lite för svalt för att vara på stranden.
Nu ska jag njuta som bara den av min sista semesterdag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Ulrica
  augusti 4, 2019

  WOW, det där såg ut som en riktigt härlig kväll :).
  KRAM

  • tiname@live.se
   augusti 4, 2019

   Jaaaa, den var superhärlig och skaldjuren var så goda! En riktig höjdare! Kram //Tina

 • Bengan
  augusti 5, 2019

  Såg fantastiskt gott ut�� Avis..

Previous
VI TOG EN SVÄNG TILL LICKERSHAMN…