Mina dagar

SNÖGUBBEVÄDER…

Idag har det varit runt 0:an och då det är det ju perfekt snögubbeväder! Den här fina snögubben har småkusinerna fixat nu mot kvällen. Det här var ju verkligen det roligaste som fanns när man var liten. Nu som vuxen vill man helst sitta inne och kura när blåsten viner runt knuten i stället för att vara ute och göra snögubbar.

Idag har vi haft en skön förmiddag med långfrukost i lugn och ro. Eftermiddagen ägnade vi åt att springa på stan. Jakten på sommarkläder är rätt framgångsrik trots allt; bikinin passar, klänningarna räcker till och idag har jag hittat några par tunna, lite fladdriga byxor och ett par linnen som passar till. Den stora utmaningen just nu är att komma på vad jag skall ha på mig nästa fredag när vi skall tillbringa dagen och kvällen i Stockholm och fira våra stora killars födelsedagar. Det skall ju vara något som inte är otympligt och som man enkelt kan ta med sig i resväskan vidare till Thailand. Samtidigt skall jag inte frysa ihjäl under fredagen. Vi kan inte lämna kvar grejer vid killarna heller eftersom vi skall flyga direkt hem till Visby när vi kommer till tillbaka till Arlanda. Stora problem… eller inte!
Nu blir det helstekt Rostbiff i ugn med potatisslantar, vitlök och timjan. Ett gott glas rött blir det också och MELLO!!!
Ha en fin kväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *