Mina dagar

SOMMARBLOMMOR…

Det här är också sommar för mig… när man stannar till någonstans och knipsar med sig lite sommarblommor hem. Finaste buketten, eller hur!
Vägkanterna här på ön är ju bland de vackraste som finns med alla möjliga blommor från prästkragar, och blåklint till vallmo och allt annat där emellan. Jag märker att jag uppskattar den här typen av saker så mycket mer nu. När man bor här på ön permanent så blir man så lätt hemmablind för allt det vackra.

Vilken fin dag jag hade igår. Jag blev så uppvaktad och ompysslad av min P 💞. Jag behövde inte lyfta ett finger. Idag har jag namnsdag så jag förväntade mig ungefär samma nivå på firandet idag men min familj verkar inte tycka att den här dagen är lika viktig ha ha 😂.
Idag har vi lite sämre väder här på ön så då ska jag passa på att åka in till Visby. Jag ska hälsa på mina fd kollegor på gamla jobbet och fixa naglarna på min favoritsalong här på ön. Att vara i Visby i semestertider en mulen dag är ingen lek. Det kommer att vara så mycket folk i vartenda skrymsle men jag tar ett djupt andetag och tar mig an utmaningen. Jag känner mig stark!
Ha en fortsatt underbar sommar!
KRAM! 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *