Mina dagar

SÖNDAGSPROMENAD OCH BYGGPLANER…

I går tog vi en skön promenad i solen genom vackra Visby. Solen bröt igenom mellan varven och det var så varmt och skönt. Vår söndag hade inga måsten så när vi kom hem kunde vi koppla av med böcker, magasin och film. Man behöver sådana dagar ibland, eller hur!
I dag på förmiddagen har jag hängt med Robban från en av våra snickerifirmor här i Visby. Vi har en del projekt som vi skulle behöva ta tag i och nu går det nog inte att stoppa huvudet i sanden längre. Prio ett är att fixa till en snygg altan till huset här inne i Visby. Den är så risig så att man nästan kan säga att vi inte har någon. Sen vill vi gärna ha en friggebod eller ett attefallshus vid stugan ute i Tofta så att vi kan ta emot familj och vänner som vill bo över, en utbyggnad av altanen även där och lite fix invändigt. Skall bli spännande och se hur mycket det här kalaset kan tänkas gå på. Det kan bli ett två-årsprojekt av det hela… men vi måste i alla fall börja någonstans.
Nu har jag tänt en brasa här hemma för idag kom kylan till ön. Känner mig ruggig så nu är det teatime och så skall vi börja skissa på detaljerna till alla planer.
KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *