SÖNDAGSSTATUS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Miinto.

Äntligen har det vänt och jag känner mig pigg igen. Jag hostar fortfarande litegrann men i övrigt är jag tillbaka. Det var så skönt att kunna gå ut en sväng idag för en nypa frisk luft. Tyvärr så har temperaturen krupit upp igen så det är bara slask ute. Så himla trist. Jag vill ju ha en vit jul och som prognosen ser ut just nu så ska det faktiskt snöa som bara den på självaste julafton. Det vore ju mysigt.

Nu sitter jag här och fikar till ljudet av VM-finalen. Jag är inte ett dugg intresserad faktiskt men det finns det ju någon annan som är här hemma. Jag klickade hem en julklänning istället. HÄR hittade jag den till kampanjpris just nu. HÄR finns en liknande som också är så himla fin.

Nu väntar förhoppningsvis en rätt lugn jobbvecka. Några strömöten hit och dit men i övrigt hoppas jag att kunna få “stänga” igen en massa aktiviteter som kan få vila över jul. Vad gäller julklappar så har jag det mesta klart förutom till det lilla flickebarnet. Men hon är å andra sidan lättast att köpa något till för hon önskar sig allt möjligt. En julgran ska vi också köpa i veckan och även allt som ska fixas till julaftons kväll då vi alla ska samlas här hemma. Älskar den här tiden!!!

Ha en fin söndagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  december 18, 2022

  Så härligt att du känner dig mycket bättre nu.
  Här har vi sett på fotbollen båda två och den var verkligen nervkittlande. Rätt lag vann tyckte vi. Bilar har tutat och bomber har smällts som tusan här hos oss efter matchen tog slut.
  Vilken fin julklänning du klickat hem.
  Ha en fortsatt trevlig 4:de advent. Här ska packas nu inför morgondagens resa.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   december 19, 2022

   Ja jösses vilken final! Välkomna till Sverige och hoppas att resan hit har gått bra. Kram //Tina

Previous
RAPPORT FRÅN SJUKSTUGAN OCH JAG DRÖMMER MIG BORT…