Mina dagar

SPEAK OUT MED TVÅ SKÖNINGAR…

Hej på er!
Visst är det mysigt att få vakna upp till ett snölandskap? Utanför fönstret singlar snöflingorna sakta ner och det är sååå fint. Precis så som man vill ha det till jul, eller hur?
Igår droppade också Johannes in och vi passade då på att inviga vårt nya porslin från Broste. Vi har kikat på porslin så länge men aldrig hittat det där som har det lilla extra som vi gillar men äntligen har vi bestämt oss och kan få byta ut det trista IKEA-poslinet som hängt med i alla år.

Efter middagen stoppade vi skenorna i munnen och ”spelade” Speak Out. Och som vi skrattade… alltså hur galet är inte det här spelet!!! Vi avrundade sen kvällen med ett musikquiz som Johannes knåpat ihop.
En mysig kväll med två av våra älskade ungdomar. Vilken gåva det är att få ha dem i vårt liv!

Då är det dan före dan och jag är i princip klar med allt inför morgondagen fast jag har ändå en känsla av att jag missat något. Hmm… jag får nog ta och gå igenom allt en gång till för säkerhets skull. Mot kvällen ska vi sen kvista över till äldsta sonen och hans lilla familj där vi ska ha ”uppesittarkväll”. Julen är verkligen en härlig tid!
Hoppas att ni är i fas med allt julstök och att ni också kan ha en skön dan före dan.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *