STOREBROR MED LILLASYSTER I VASAPARKEN…

Vilken strålande härlig dag och en perfekt dag för lillasyster att få gå på sin första promenad till Vasaparken. Hon sov sig igenom hela promenaden förvisso men storebrorsan höll ställningarna tills även han stupade av trötthet och det var dags för att sova lite middag i vagnen. 
Lite konstigt för Loa att den här lilla varelsen ska ligga i hans vagn nu men han klappar så fint på henne och ser lite stolt ut trots allt. Inte helt lätt att greppa för en två-åring att det helt plötsligt finns en till i familjen. 
Full fart i parken!
Nu har vi kommit hem efter några timmar på vift och det blir en lugn eftermiddag och kväll här hemma. Är lite trött efter gårdagskvällens firande. Vi firade ju vår förlovningsdag lite i efterskott genom att inleda med ett glas tillsammans med Johannes på Grus Grus; en mysig vinbar på Odenplan. Sen blev det en god middag här hemma med oxfilé, sötpotatispommes och en god sås till. Och skumpa så klart… Så klart satt vi också och surrade halva natten innan det var dags att avrunda firandet för den här gången. 
Ha en riktigt skön söndag och hoppas att solen visar sig även där ni är.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
KAN MAN FÅ TÄNDA EN BRASA SNART…