STORSUDRET…

Denna härliga tisdag har vi tillbringat på Storsudret och nu har ju Guldkaggen som ligger nere vid hamnen, och den lilla stranden i Burgsvik, öppnat igen i ny regi. Det var vi ju tvungna att testa. Ett mycket avslappnat ställe kan vi konstatera och basen i maten är alltid potatis. Gissa vem som är nöjd då?! Jag som älskar potatis i alla dess former (förutom potatiskaka då som jag aldrig har tyckt om av någon anledning). Mina barn gillar inte potatis alls; de säger att det är en skada från uppväxten då de alltid fick äta potatis till allt. Stackars barn :-).
Efter en god lunch på detta mysiga ställe fortsatte vi söderut till Hoburgs fyr där vi gick upp och kollade på utsikten över Gotlands sydligaste udde. Så långt söderut man kan komma på vår vackra ö. Magnifikt och häftigt! Nästa stopp blev så klart vid Hoburgsgubben innan vi vände tillbaka igen. Vi stannade till vid Creperiet i Hablingbo och tjejerna fick välja varsin Åsa Lindströmmugg. Det är inte lätt att välja bland alla sorter. Varenda mugg är ju så vacker! Nästan hemma tittade vi förbi Todej i Västergarn och minsann fick vi inte med oss en liten kasse därifrån också :-).
Foto: Philippa Eriksson 
Foto: Lilly Eriksson
En härlig dag efter en härlig gårdagskväll med fina vänner. Det är de här dagarna och kvällarna vi kommer att leva på under hösten och vintern när mörkret tränger sig på.
Nu tror jag minsann att det är dags för ett glas rosé i solen :-).
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
MAGISK SOMMAR…